Blijf op de hoogte van de automotive.

Dit is jouw blog!

GT Motive biedt GT Estimate de meest complete en gedetailleerde voertuigdatabase met zijn nieuwe NextGen-documentatieproces.

GT Motive, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van technologische oplossingen om het beheer van voertuigreparaties te optimaliseren, is opnieuw bezig met het verbeteren van GT Estimate, de tool voor claims, storingen en onderhoud. Dit keer met NextGen, een nieuwe en revolutionaire manier om voertuigen te documenteren die de beschikbare informatie van de modellen waarnaar in de uitgebreide database wordt verwezen, optimaliseert. Als gevolg hiervan zullen gebruikers van GT Estimate toegang hebben tot nog completere informatie over elk model, waardoor identificatiefouten in de reserveonderdelen, uitrusting en systemen in elk voertuig worden vermeden. NextGen levert GT Estimate meer efficiëntie, wat tijd en geld bespaart.

De groeiende complexiteit van nieuwe modellen die op de markt komen, is niet langer een probleem bij het beoordelen en schatten van reparatiewerkzaamheden met het revolutionaire nieuwe NextGen voertuiginformatie documentatiesysteem. Hiermee anticipeert GT Estimate op de uitdagingen van de grotere technologische belasting en de toenemende aanpassing van moderne auto ‘s, en wordt het de krachtigste tool en met de meest gedetailleerde database op de markt die beschikbaar is voor professionals die betrokken zijn bij claimbeheer.

Zeer betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken en snel. Met exacte onderdeelnummers voor alle gedocumenteerde onderdelen, inclusief de kleinste en meest complexe.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van het nieuwe NextGen-documentatiesysteem voor gebruikers van GT Estimate, ongeacht hun verantwoordelijkheden in het claimbeheerproces. In de woorden van José Díaz Trasancos, GT Motive Database Content Manager, verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van dit nieuwe systeem: “Met NextGen zijn we erin geslaagd de waarde die GT Estimate biedt voor reparatiewerkplaatsen, leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen aanzienlijk te verhogen. . Ze profiteren allemaal van een tool met meer modellen (tot 25% meer in 2020), meer onderdeelnummers (tot 20% meer per model dit jaar), meer detail en meer gebruiksgemak (door middel van een functie om alle relevante onderdeelnummers te identificeren op basis van voertuigidentificatienummers [VIN’s]) ”.

Meer informatie: info@gtmotive.nl

Ad Prins
Ad@gtmotive.nl

Cees Klaassen
Ceesk@gtmotive.nl

Arthur van der Lek
Arthur@gtmotive.nl

Algemeen: info@gtmotive.nl
De Loetenweg 1
1187 WB Amstelveen

De calculatie tool voor reparatie, onderhoud, schade- en glasherstel.