Blijf op de hoogte van de automotive aftermarket.

Dit is jouw blog!

CarCuSol, de distributeur van GT Motive aangesloten bij FOCWA

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

CarCuSol – leverancier van schadecalculatie- en beheeroplossingen voor de automotive branche – is per 1 maart 2020 aangesloten bij FOCWA. Met hun specialisatie in de automotive branche kunnen ze de leden van FOCWA goed bedienen.

Door aangesloten te zijn bij FOCWA, kan GT Motive Nederland rechtstreeks de juiste klantgroepen benaderen. “Wij hebben gekozen voor FOCWA, omdat we denken extra toegevoegde waarde in de schadeherstelbranche te kunnen creëren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten op een juiste wijze informeren en adviseren.”, zegt Gaston René de Reus, van GT Motive Nederland. “Dankzij de samenwerking met FOCWA als erkend leverancier, kunnen wij maatwerk bieden omtrent tools en services die aansluiten op de specifieke behoeften van de klant. De tools worden gebruikt als een zelfstandig calculatieplatform en kunnen ook via webservices worden geïntegreerd met andere platforms voor volledig claimbeheer. De tool ‘GT Estimate’ gebruikt OEM tijden, het AZT lak calculatiesysteem en de identificatie van het voertuig vindt plaats via kenteken en/of het chassisnummer (VIN). GT Motive Nederland heeft 36 merkcontracten voor gebruik van de OEM gegevens en daarmee tevens een dekkingsgraad van 97 procent in Nederland en maakt dat de gegevens zeer betrouwbaar zijn.”

“Als brancheorganisatie willen wij onze leden verbinden met gespecialiseerde bedrijven die toegevoegde waarde kunnen leveren aan de onderneming en de sector in het algemeen. Wij zorgen dat onze schadeherstelbedrijven eenvoudig en snel in contact kunnen komen met de bij FOCWA aangesloten erkende leveranciers.”, zegt Maxim Bakker, brancheadviseur FOCWA.

Heeft u vragen of wenst u nadere informatie over dit persbericht, neem dan contact op FOCWA via contact@focwa.nl of (088) 501 10 00. Voor meer informatie over GT Motive Nederland neem dan contact op via info@gtmotive-amsterdam.nl of 06-53332054.

Direct meer informatie? Bel: 088-1182071

Rene de Reus
Rene@gtmotive.nl

Cees Klaassen
Cees@gtmotive.nl

Arthur van der Lek
Arthur@gtmotive.nl

Tel: 088-1182071
De Loetenweg 1
1187 WB Amstelveen

De calculatie tool voor reparatie en onderhoud en herstel van schade en glas.