Blijf op de hoogte van de automotive.

Dit is jouw blog!

Samenwerking Vinacles

Utrecht, november 2022

Vinacles en GTMotive.nl lanceren samen een volledig Vin gedreven oplossing voor schadecalculaties.

Strategisch past de samenwerking naadloos in de opzet die Vinacles heeft gekozen om alle diensten rondom de auto vanuit het Vin/kenteken (identificatie) te bieden die bijdragen aan het resultaat van de ondernemer.

Maarten Slagtveld, Managing Director van Vinacles: Het ontbrak ons aan een oplossing voor schadecalculaties rondom en dieper in de auto. Dat was nog niet zo eenvoudig want onze eisen waren hoog, de hoogst haalbare gebruikersvriendelijkheid onder een knop en alle calculaties op de Vin identificatie. En dat ook nog volledig geïntegreerd in onze diensten voor een optimale gebruikers ervaring.

Wij zijn dan ook trots op de samenwerking met GT Motive, want hun calculatie systeem, genaamd GT Estimate, is uniek in zijn soort en makkelijk in gebruik. Het is volledig op OEM informatie gebaseerd, met actuele onderdeelnummers en prijzen, en een merkendekking van ca 92%. Hiermee bieden wij onze klanten een zeer betrouwbare en volledig geïntegreerde applicatie op basis van het VIN en/of kenteken, voor alle calculaties op glas- en schadeherstel.  En dat alles onder 1 knop! Voor het universeel autobedrijf en Multi merkdealer een schot in de roos.

De GT Estimate schadecalculatie is door haar gebruikersvriendelijkheid met een korte digitale instructie nu voor een veel grotere groep klanten bereikbaar. Het volledig gedetailleerde rapport is in zowel digitaal als in print te personaliseren in het platform van Vinacles.
Zo zijn er diverse internationale verzekeraars en schadeherstellers die veelvuldig gebruik maken van deze applicatie.

De eerste aansluitingen in Nederland zijn een feit en de reacties zijn zeer positief te noemen.
Met name het gebruiksgemak, kwaliteit en snelheid van de applicatie zijn voor de gebruikers een belangrijk pluspunt.

Johan van den Brink van Automobielbedrijf van Brink (Arnhem): “Het maakt het nu mogelijk om een volledige schadecalculatie te maken als autobedrijf conform OE specificaties. Na een korte uitleg kon ik direct aan de slag. Het systeem is snel en gebruiksvriendelijk”

Voor meer informatie over dit bericht:

Vinacles: Maarten Slagtveld; maarten.slagtveld@vinacles.com

GT Motive NL: Cees Klaassen; ceesK@Gtmotive.nl

Indien u meteen een afspraak wil plannen kunt u contact opnemen met;

Rene@vinacles.com of dick@vinacles.com 

Meer informatie: info@gtmotive.nl

Ad Prins
Ad@gtmotive.nl

Cees Klaassen
Ceesk@gtmotive.nl

Arthur van der Lek
Arthur@gtmotive.nl

Algemeen: info@gtmotive.nl
De Loetenweg 1
1187 WB Amstelveen

De calculatie tool voor reparatie, onderhoud, schade- en glasherstel.